CLOSE ✕
Get in Touch
Thank you for your interest! Please fill out the form below if you would like to work together.

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

Det gode sundhedsvæsen fortsætter kun, hvis vi skruer på mange knapper på én gang

|
Debatindlæg
|
Sep 20, 2023

I Danmark har vi grundlæggende et godt sundhedsvæsen. Og det kan jeg sige uden at ryste på hånden. For som tidligere Falck-læge, der har fløjet rundt i verden for at hente patienter, der var for syge til selv at kunne flyve hjem, har jeg set lidt af hvert.  

Men der er også mange udfordringer. Det ved jeg fra min dagligdag på hospitalsgangene herhjemme. Og dem skal der findes løsninger på, hvis vi vil have et mere robust og effektivt sundhedsvæsen – særligt i fremtiden. Men den absolut største trussel for vores sundhedsvæsen og velfærdssamfund som helhed er manglen på medarbejdere.

Dette er grunden til, at den forrige regering nedsatte Robusthedskommissionen, som netop er landet med sine anbefalinger.  

Det er også grunden til, at vi i Moderaterne, da vi præsenterede vores "Akutpakke til sundhedsvæsenet" sidste år, havde fokus på, hvordan vi kunne få flere medarbejdere med mere tid til kerneopgaven – særligt på hospitalerne. Samt at Moderaternes nyligt overstående sommerkampagne netop omhandlede rekruttering af og fastholdelse af international arbejdskraft.  

Læs hele debatindlæg i Altinget her.

Debatindlæg og interviews

Lad lægen lave sundhedspolitik
Støt min valgkamp
støt
Lad lægen lave sundhedspolitik
Støt min valgkamp
støt