CLOSE ✕
Get in Touch
Thank you for your interest! Please fill out the form below if you would like to work together.

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

KLAR-alliancen sparker en åben dør ind med deres forslag

|
Debatindlæg
|
Jun 8, 2023

Stor ros til de tre oppositionspartier LA, K og R for en række velmenende forslag i deres indlæg i Børsen den 30. april. Det er på mange måder moderat politik, og meget af det kan jeg genkende direkte fra vores partiprogram. I en politisk hverdag med mange uenigheder er det dejligt, når der opstår enighed på tværs af partifarver.

Det er netop det, som Moderaterne tilsigter: Brede samarbejder om det, som vi er enige om. Og ja, udenlandsk arbejdskraft er noget, vi skal byde velkommen med åbne arme.

Det skal vi ikke mindst set i lyset af vores sundhedsvæsen, som i den grad har brug for flere kvalificerede fagpersoner, så vi kan komme de lange ventelister til livs. Heldigvis pågår det arbejde allerede i kraft af akutpakken, men derfor er det stadig en af de mest relevante dagsordner i dansk politik i dag.

Måske kun overgået af arbejdet med den grønne omstilling, som vi er forpligtede til at realisere, men som – i hvert fald som det ser ud nu – ikke er mulig uden rekruttering og fastholdelse af udenlandsk arbejdskraft. Vi skal lede længe efter dagsordner, der er mere presserende.

Læs hele debatindlæg i Børsen her.

Debatindlæg og interviews

Lad lægen lave sundhedspolitik
Støt min valgkamp
støt
Lad lægen lave sundhedspolitik
Støt min valgkamp
støt